vaisių kavinė svetainėje Liubavas
About 25 results.
Madeiva
J.Jasinskio g. 10, LT-01112 Vilnius, LietuvaSkanus kokybiškas maistas kiekvieną dieną: dienos pietūs, pobūviai, išvežamasis maitinimas, kavos pertraukos, maistas ir kava išsinešimui, spurgos, bandelės, kibinai.
Vero Cafe
Gedimino prospektas 27, 01105 Vilnius, LietuvaA place of Perfect Coffee http://www.verocafe.lt http://www.facebook.com/VeroLatteART
Gero maisto namai - KOMPANIJA
Molėtų plentas 47F, 08421 Vilnius, LietuvaEuropietiškos virtuvės restoranas, grill kepsniai, mėsainiai
Kačių Kavinė
J. Jasinskio g. 1, 01112 Vilnius, LietuvaKačių kavinė. Vilnius Cat Cafe. Įėjimas nuo 6 metų. Minimali sąskaita žmogui 5 Eur. Cat Cafe – tikslas, žmonėms padovanoti džiaugsmo jausmą bendraujant su katėmis, o gyvūnams sukurti maksimalų…
Hotel Viešbutis Restaurant Tavern Pub Shops
Gaono g. 7, 01131 Vilnius, LietuvaTake a journey to the capital of Lithuania and its UNESCO heritage’s old town and enjoy Your stay at our five star Relais & Chateaux Stikliai Hotel.
STIKLIŲ VIEŠBUTIS*****, UAB
Gaono g. 7, 01131 Vilnius, LietuvaTake a journey to the capital of Lithuania and its UNESCO heritage’s old town and enjoy Your stay at our five star Relais & Chateaux Stikliai Hotel.
9DRAKONAI
Antakalnio 71, 10213 Vilnius, LietuvaTradicinės ir šiuolaikinės kinų virtuvės patiekalų gamyba
Saint Germain
Literatų gatvė 9, 01125 Vilnius, LietuvaPrancuzu virtuves restoranas Vilniaus senamiestyje
Šturmų švyturys | Užupis
Šturmų restoranas Vilniuje: Užupio g. 30, tel. +370 656 98 000. Darbo laikas: I-VII 12–22 val. Šturmų restoranas Ventės rage, tel. +370 650 90 139., 01203 Vilnius, LietuvaLietuviškos žuvies kultūros skleidėjas
Ajurvedinė Virtuvė
Saltoniškių g. 34A ir Latvių g. 7A, LT-08105 Vilnius, LietuvaLatvių g. 7A, Vilnius; I-V 11-17 val. Saltoniškių g. 34 a, Vilnius; I-V 11-20 val.; VI 11-20 val. Tel. +370 626 00207 ajurvedinevirtuve@gmail.com
Gaspar's
Pylimo gatvė 23, 01141 Vilnius, LietuvaGaspar’s restaurant is a place where you will find a new take on Indian inspired food from the owner and the Chef Gaspar Fernandes.